Home Contact Facebook

Vriend van Gaston

Als vriend van Gaston kunt u het hele jaar door profiteren van speciale vriendenacties, zoals korting op bepaalde events, leuke acties en andere aanbiedingen.
 

Hoe werkt de kaart?

Heeft u heerlijk in mijn Taveerne getafeld, dan vragen wij vrijblijvend of u vriend wil worden van Gaston. U krijgt meteen uw persoonlijke Vriendenpas mee. Op deze kaart staat een uniek nummer, die gekoppeld wordt aan uw naam en e-mailadres. De pas moet alleen nog even online geactiveerd worden en dat kunt u rustig vanuit huis doen!

Via de e-mail wordt u vervolgens op de hoogte gehouden van alle nieuwe acties en voordelen als ‘Vriend van Gaston’.

Wees zuinig op uw vriendenpas, hij wordt slechts éénmalig uitgegeven! 

Voorwaarden

Voor het gebruik van de vriendenpas gelden de volgende voorwaarden:
  • als u gebruik wilt maken van een vriendenpas-actie, verzoeken wij u bij reservering aan te geven dat het om een vriendenpas-actie gaat;
  • u dient de vriendenpas te kunnen tonen bij uw bezoek;
  • de vriendenpas kan éénmaal gebruikt worden per actie;
  • de vriendenpas is 1 jaar geldig na uitgifte;
  • met het aannemen van de pas en het verstrekken van uw e-mailadres, gaat u akkoord met de huisregels van Taveerne Gaston en dat u op de mailinglijst van Gaston komt te staan. In de nieuwsbrieven blijft u op de hoogte van de acties waar u met uw vriendenpas van kunt profiteren. U kunt zich op elk moment weer afmelden van de nieuwsbrief door te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief;
  • bij misbruik van de vriendenpas behouden wij ons het recht voor om de geldigheid van de kaart per direct in te trekken.