Home Contact Facebook

Laat u verrassen met mijn Proeverij menu

Kiezen kan soms lastig zijn. Om het u makkelijk te maken, serveer ik porties die gemaakt zijn om te delen uw tafelgenoten. Alles wordt geserveerd op een plank of schaaltje dat centraal op uw tafel geplaatst wordt. Zo kunt u samen delen, proeven en genieten.
 
Vijf gerechtjes

Uit mijn menu voor de proeverij kiest u vijf gerechtjes per persoon. U bepaalt!
Dus ook in welke volgorde de gerechtjes op tafel komen. Dit kan natuurlijk standaard voor-, hoofd- en nagerecht zijn, maar het mag ook helemaal andersom. Of alles tegelijkertijd - waar u zin in heeft.

 

Elke keer verrassend

De gerechtjes waar u uit kunt kiezen voor de proeverij is altijd actueel afgestemd op het seizoen en de menukaart zoals we die in ons Taveerne voeren.
 

Samen delen en genieten

In een sfeervolle ambiance samen genieten van het Proeverij menu voor € 27,50 p.p.
Vooraf reserveren? Graag: 
076 - 50 13 145, stuur een mail naar info@taveernegaston.nl of maak gebruik van het formulier op deze pagina.
 

 

Compleet met proefglaasjes

De gerechtjes komen nog beter tot hun recht met een bijpassend drankje. Een Belgisch bier of een lekkere wijn. Deze kunt u zowel in proefglaasjes bestellen als in een normaal formaat. De keuze is aan u.

Kunt u niet kiezen? Met een drank-arrangement krijgt u bij ieder gerecht een heerlijk drankje. “Alsof er ‘n engeltje over oew tong piest”, zou ons Moeke zeggen.

 

Kinderen geen bezwaar

Jonge gasten voelen zich ook thuis in mijn taveerne. Uit het keppekindje*-menu kunnen ze zeker en vast iets lekkers kiezen. Wanneer ze geen zitvlees meer hebben, kunnen uw kinderen terecht in de kinderhoek waar ze heerlijk kunnen spelen, knutselen of TV kijken. Zo kunt u rustig verder tafelen.

*keppekindje betekent volgens het Vlaams woordenboek het meest geprefereerde kind. Bij Gaston voelt ieder kind zich het meest geprefereerd.