Home Contact Facebook

 

Gaston: verrassend actief!

Elke donderdag tot en met zondag kunt u bij mij aanschuiven voor een lunch, heerlijk diner of genieten van een proeverij of familietafel. Daarnaast zijn er met regelmaat gezellige activiteiten of acties. In onderstaand overzicht vindt u het overzicht. Klik op een activiteit om meer informatie te lezen.

Week van het Nederlandse Bier: 16 t/m 26 mei
Week van het Nederlandse Bier: 16 t/m 26 mei
zondag 26 mei
 
Week van het Nederlandse bier
16 t/m 26 mei

Het doel van deze week is om de consument te laten genieten van het Nederlandse bier en bij voorkeur de meer bijzondere bieren. Op dit moment zijn er namelijk al 600 brouwerijen die elk hun eigen specifieke biertje brouwen. Waaronder natuurlijk ook ons eigen Gastonneke!

In de periode van 16 t/m 26 mei (tijdens onze reguliere openingstijden op donderdag t/m zondag) kunt u genieten van een familietafel (4 gangen) waarbij bij elke gang een proefglaasje Nederlands speciaalbier geserveerd wordt. Dit totaal arrangement kost € 35,00 p.p.

Reserveer nu!
 

 

Uw eigen feest

Op zoek naar een gezellig locatie voor een familiefeest, een vrijdagmiddagborrel of een afsluiter van een zakelijk event? Dit kan door Gaston geregeld worden en kan ook plaatsvinden op de andere dagen in de week wanneer het restaurant voor publiek gesloten is. Neem gerust even contact op: bel 076 - 50 13 145 of stuur een mail naar info@taveernegaston.nl.