Home Contact Facebook

 
 

Gaston: verrassend actief!

Elke donderdag tot en met zondag kunt u bij mij aanschuiven voor een lunch, heerlijk diner of genieten van een proeverij of familietafel. Daarnaast zijn er met regelmaat gezellige activiteiten of acties. In onderstaand overzicht vindt u het overzicht. Klik op een activiteit om meer informatie te lezen.

Nieuwjaarsactie januari + februari 2019
Nieuwjaarsactie januari + februari 2019
donderdag 28 februari
 
Het nieuwe jaar hoeft niet duur te beginnen!

In de maanden januari en februari 2019 kunt u elke zondag genieten van de zondagfamilietafel tegen een heel voordelig tarief! Voor slechts € 19,75 krijgt u in 4 gangen de lekkerste gerechtjes geserveerd.

U kunt elke zondag tussen 14:00 - 19:00 uur gebruik maken van deze zondagfamilietafel, vooraf reserveren is verplicht. U kunt reserveren via onze contactpagina, of door te bellen 076 - 50 13 145 of een mail te sturen naar info@taveernegaston.nl

 
Bier & Spijs
Bier & Spijs
zaterdag 13 april
 
Met het Bier & Spijs arrangement van Taveerne Gaston, in samenwerking met Het Turfschip, worden uw smaakpapillen verwend!

Maar liefst 10 proefglaasjes speciaal bier zullen vergezeld worden van planken vol bijpassende gerechtjes. Dit in 5 gangen met toelichting bij elk biertje.

Een deel van Het Turfschip wordt speciaal voor dit event toegevoegd aan Taveerne Gaston, uiteraard met dezelfde, warme Belgisch-Bourgondische uitstraling en aankleding. Ondanks deze uitbreiding van het aantal zitplaatsen, geldt wel: VOL = VOL. Dus reserveer op tijd, zodat u zeker bent van een plaatsje aan één van de tafels!

Voordelig online reseveren
Reserveer nu uw tafel online. Alleen dan betaalt u € 45,00 p.p. in plaats van € 49,50: BESTEL HIER.
(vroegboekkorting is geldig t/m 28 februari 2019)
 

 

Uw eigen feest

Op zoek naar een gezellig locatie voor een familiefeest, een vrijdagmiddagborrel of een afsluiter van een zakelijk event? Dit kan door Gaston geregeld worden en kan ook plaatsvinden op de andere dagen in de week wanneer het restaurant voor publiek gesloten is. Neem gerust even contact op: bel 076 - 50 13 145 of stuur een mail naar info@taveernegaston.nl.