Home Contact Facebook

 
 

Wil graag reserveren:

 
 

Schuif aan bij mijn Familietafel

Speciaal voor kleinere en grotere gezelschappen heeft Gaston een familietafel bedacht voor een heel gezellig samenzijn met familie (of vrienden). Geen apart geserveerde gerechten per gast, maar centraal op tafel wordt een keur aan gerechten geplaatst.
 
Kies, proef en geniet van wat u aanspreekt.
 

Vijf gangen

De familietafel serveren wij in vijf gangen, startend met een keur aan voorgerechten, gevolgd door mini-soepjes in diverse smaken. Hierna volgt het hoofdgerechtenbuffet in twee etappes. De eerste met kleine visgerechtjes en de tweede hoofdgang met Vlaamse vleesgerechten, geïnspireerd door hoe zijn Moeke dat vroeger thuis maakte. 

Bij deze gang uiteraard Belse Frieten in de originele puntzak. De familietafel wordt zoetjes afgesloten met Gaston's chocolaterie inclusief zijn befaamde cheesecake.

Elke keer verrassend

De samenstelling van de familietafel is altijd actueel afgestemd op het seizoen en de menukaart zoals we die in ons Taveerne voeren.
 

Samen delen en genieten

In een sfeervolle ambiance samen genieten van de Belgische machandise voor € 25,50 p.p.
Te boeken vanaf 4 personen (vanaf 12 jaar).
Vooraf dient gereserveerd te worden: 076 - 50 13 145 of stuur een mail naar info@taveernegaston.nl

 

 

Compleet met proefglaasjes

De gerechtjes komen nog beter tot hun recht met een bijpassend drankje. Een Belgisch bier of een lekkere wijn. Deze kunt u zowel in proefglaasjes bestellen als in een normaal formaat. De keuze is aan u.

Kunt u niet kiezen? Met een drank-arrangement krijgt u bij ieder gerecht een heerlijk drankje. “Alsof er ‘n engeltje over oew tong piest”, zou ons Moeke zeggen.